Manutti

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met een design ‘Made in Belgium’. Het merk is niet alleen gespecialiseerd in meubels, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Stephane De Winter, eigenaar en ontwerper van Manutti, creëerde in 2002 een nieuwe generatie buitenmeubilair en slaagde erin om het concept van het ‘binnensalon’ over te dragen op buitenmeubilair. Op die manier ontstonden collecties zoals Zendo en Flow die met hun bekleding in kunstleer en ton-sur-ton-stiksels tuinen en terrassen wereldwijd aankleden.

Het succes van Manutti wordt bepaald door de ervaring en de intuïtie van de stichter, door zijn passie voor research en technologische ontwikkeling en door de creatie van producten die niet enkel meubelstukken zijn voor buitengebruik, maar die door hun kwaliteit en design in staat zijn de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen.

Manutti heeft in de loop van de jaren zijn eigen identiteit stevig verankerd en heeft internationaal een sterk profiel ontwikkeld. Het bedrijf is aanwezig in ongeveer 40 landen en beschikt over een kwalitatief en gestructureerd verkoopnetwerk dat bestaat uit lokale verkopers, onafhankelijke agenten en exclusieve distributeurs.