Max & Luuk

Op blote voeten lopen door de brandinglijn van het strand, terwijl het zeewater ritmisch de enkels opzoekt. De geur van gemaaid gras opsnuiven, terwijl de zonnestralen op de huid prikkelen. Je wanen op een gezellig terras in een mediterraan dorpje of zomaar ergens tussen de graanhalmen in een weids veld. Bedenk uw eigen ideale inspiratiemoment bij het zien van de nieuwe, sensationele collectie MAX&LUUK. Meubels die doen verlangen naar alles wat mooi en sfeervol is. Die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Waar de mondhoeken van gaan krullen bij het aanschouwen van de sfeervolle kleuren.

Met de tintelende pastelkleuren krijgt uw droomplek sfeer en uitstraling. De pure lijnen van de meubels gecombineerd met de robuuste teakhouten tafels, laten een frivole serie meubelen zien die niet alleen sfeer maar ook plezier en geluk uitstraalt. Net zoals MAX & LUUK, die onbevangen en boordevol plezier in het leven staan.

Laat u verrassen door het nieuwe tuinmeubelmerk. Een collectie hartverwarmende en oogstrelende meubels in heerlijke pastelkleuren. De aluminium stoeltjes passen perfect bij de mooie houten tafels, die robuust maar stijlvol zijn. Een combinatie die doet verlangen naar vakantie, sfeer, warmte en gezelligheid. Chique stijlkussens in ton sur ton en bijpassende parasols maken het totaalbeeld af. Laat u aan de hand meenemen door MAX & LUUK en ervaar hoe intens ook u kunt genieten van het buitenleven.